Een selfie is geen optie

IP_Kolpa_030915 6Adrienne Lakerveld

ImagePeople de wereld in! 

Ja het is zover, ImagePeople is in beeld. 2016 – voor ons een jaar met een heel aangenaam begin. Dit jaar lanceren wij ons nieuwe fotografiebedrijf, waarbij we met veel geestdrift een kakelverse site, nieuwsbrief en blog de wereld inslingeren.

Onze naam geeft het al aan. ImagePeople maakt profiel- en portretfoto’s, foto’s van mensen. Met onze professionele mobiele studio snellen wij op verzoek naar een bedrijf of andere gewenste locatie toe om medewerkers of relaties te fotograferen. Het fotograferen van mensen is een grote passie van ons, maar waarom nou profiel- en portretfotografie?

Een goede foto, de weg naar succes?

Wat wij merken is dat bedrijven steeds vaker hun medewerkers of relaties via social media, de websites of andere publicaties in beeld brengen. Dikwijls worden de foto’s met de allerbeste bedoelingen door medewerkers van het bedrijf gemaakt of worden er zelfs selfies gebruikt. Maar hebben deze foto’s het gewenste effect? Wij denken dat het beter kan.

Door professionele maar vooral ook persoonlijke foto’s te plaatsen val je als bedrijf juist meer op. Goede profiel- en portretfoto’s stralen vertrouwen en professionaliteit uit. Dit kan opdrachtgevers overtuigen om juist met uw bedrijf in zee te gaan.

Het wow-effect

Wat geeft een foto nou dat wow-effect? Wat naar ons idee bijdraagt aan een aansprekende foto is dat een persoon zo echt mogelijk wordt gefotografeerd. Iemand die zichzelf is straalt rust en vertrouwen uit. Dit raakt de kijker meer dan een foto van iemand die met geforceerde glimlach of houding is gefotografeerd. Ogen spreken en vertellen veel over de persoon. Het is dan ook belangrijk dat de ogen scherp zijn, waardoor het vocht in de ogen gaat glanzen op de foto en hierdoor gaan twinkelen.

Bij fotograferen is intuïtie belangrijk, maar ook dat de fotograaf zijn apparatuur goed kent en weet hoe hij de juiste belichting toepast. Bij ImagePeople hebben wij allemaal behoorlijk wat ervaring op dit gebied. Wij geven graag een zetje in de richting van persoonlijk en zakelijk succes door samen met u naar een goede foto’s toe te werken.

website: www.imagepeople.nl en meld je hier aan voor onze nieuwsbrief
Facebook: www.facebook.com/imagepeoplefotografie

Marjolein Droog & Suzanne Liem

 

 

 

There are no comments