ImagePeople, portret- en profielfotografie


profielfotodag 21 juli 2016profielfoto ImagePeople Sandra van Uffelen visagieprofielfoto ImagePeople Ingrid

De Kracht van ImagePeople

Met onze portret- en profielfoto’s helpen wij u uw bedrijf professioneel in beeld te brengen. Tijdens het maken van de portretten creëren wij een losse sfeer. Door onze ervaring met het fotograferen van mensen, weten wij precies wat wij moeten doen om personen die niet gewend zijn om op de foto te gaan, zich te laten ontspannen en te zorgen dat zij blij zijn met hun foto. Dit is de kracht van ImagePeople.

Wij geven graag een zetje in de richting van persoonlijk en zakelijk succes door samen met u op een losse respectvolle manier naar een goede foto toe te werken.


Mobiele shoots

ImagePeople maakt portret- en profielfoto’s op locatie. Met onze mobiele studio komen wij naar uw bedrijf of andere gewenste locatie toe. Graag geven wij onze klanten een bijzondere ervaring mee. Tijdens onze shoots sta je letterlijk in de schijnwerpers. Je kunt uit verschillende achtergronden kiezen en op de laptop meekijken en mee selecteren. Bij alle shoots is het is mogelijk om voor visagie te kiezen.

Wij willen jou echt

Iedereen is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om van elke persoon die we fotograferen een unieke foto te maken. Een foto waar je op staat zoals je bent en waarin je jezelf herkent. Met onze fotografie laten wij niet alleen de buitenkant zien, wij kijken ook naar wie we fotograferen zodat wij diegene zo echt mogelijk in beeld kunnen brengen. Wij zijn pas tevreden als klanten met een trots gevoel naar huis gaan met professionele foto’s die het wow-effect hebben.

profielfoto's medewerkers IRC Den Haag

 

portfolio