De fotoshoot


 Succesvolle zakelijke portret- & profielfoto’s

Aansprekende portret- en profielfoto’s op bijvoorbeeld een website of social media dragen vaak bij aan een positief beeld van een bedrijf. Door foto’s van ontspannen en enthousiaste medewerkers te publiceren, kunt u op een persoonlijke manier iets vertellen over de bedrijfscultuur en waar uw bedrijf voor staat. Deze foto’s dragen ongetwijfeld bij aan een goed gevoel van klanten of relaties over uw organisatie en kan (potentiële) opdrachtgevers ervan overtuigen om juist met uw bedrijf in zee te gaan.

ImagePeople helpt graag uw bedrijf in beeld te brengen door middel van aansprekende profielfoto’s en portretfoto’s.

Adrienne Lakerveldprofielfoto fotoshoot IRC Den Haag

Profielfoto lid dispuut Cassis Leiden

 

 

 

 

 

 

meer foto’s

 

Een portret- of profielfoto tijdens een activiteit

Organiseert uw bedrijf binnenkort een conferentie, netwerkborrel, bedrijfsuitje of andere heugelijke gebeurtenis? Verras uw relaties of medewerkers eens met een professionele profielfoto of portretfoto die zij voor social media of een website kunnen gebruiken. Een mooie herinnering waardoor degenen die gefotografeerd worden achteraf nog regelmatig aan uw bedrijf zullen denken.
Wij zetten uw medewerkers en relaties letterlijk in de schijnwerpers. Samen met met hen maken wij er een onvergetelijk moment van.

Hoe werkt de fotoshoot

Van tevoren bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld aangeven of wij tijdens de fotoshoot een bepaald achtergrondscherm gebruiken of juist gebruik maken van de locatie als achtergrond. Ook bespreken wij hoe we de fotoshoot organisatorisch zo goed mogelijk laten verlopen. Op de afgesproken datum komen wij met onze mobiele studio naar de afgesproken locatie toe.

Binnen twee werkdagen worden de foto’s digitaal aangeleverd in lage resolutie. Op verzoek kan in hoge resolutie aangeleverd worden. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Bij opdrachten van meer dan 50 personen hebben wij vier werkdagen nodig.

Visagie

Om de beleving en het gevoel van een professionele fotoshoot shoot te versterken kunt u kiezen voor visagie. De visagiste zorgt voor een natuurlijke make-up en haarstyling die past bij de persoon. Wij werken samen met twee visagistes die veel ervaring hebben met professionele fotoshoots.

_MG_9912_144dpi

 

Sandra van Uffelen     Willemijn Schaffels

 

Doel

Bv. foto’s: social media – website – intranet (smoelenboek) –  magazine – administratie – pasjes – andere publicaties.

Aanvullende mogelijkheden

Overige mogelijkheden: bedrijfsfilm – bedrijfsreportage (foto).